Vælg en side

temadage

Temadage styrker den enkeltes motivation, således at alle involverer sig i den udvikling I har brug for, bidrager med idéer, tager ansvar og føler, at de gør gavn. 

 

Tema: De eksperimenterende og de erfaringsramte medarbejdere

Du har brug for både de unge og de ældre, de nytænkende og de erfaringsramte medarbejdere for at få succes. De forskellige livsfaser udfordrer vores organisation, måden vi samarbejder på og vores præstationskultur. Det giver grobund for usunde konflikter.

Temadagen giver bl.a. svar på: Hvad kendetegner de unge og hvad ønsker de af dig som leder? Hvordan kan du lede og forene de forskellige grupper, så relationer, engagement og tillid øger produktiviteten og medarbejdernes arbejdsglæde?

Tema: Dialogmøde om ledelse i dag

Som leder skal du følge med tiden – det er ikke noget nyt. Men er der overhovedet noget nyt i ledelse?  Kulturen påvirker ledelse og den kultur, der sejrer på arbejdspladsen.  Hvor er vi på vej hen? Hvilke dilemmaer, behov og barriere møder vi fremtiden? 

Hvad skal vi holde fast i og hvad skal vi give slip på? 

Tema: MUS – Medarbejder Udviklings Samtaler

Få 10 – 20 % mere ud af dine medarbejdere.

Hvorfor er det så vigtigt at vi bruger tid på MUS? Fordi MUS er en del af virksomhedens strategiproces og sikrer, at kompetenceudviklingen bliver strategisk funderet.
MUS består at tre faser: før, under og efter.

På temadagen arbejder du med konkrete værktøj til hver fase. Du trænes i at give den feedback, der skaber ny handlinger og holdninger.

Du får udleveret et færdigt kompendium. En guide som du kan bruge i din virksomhed igen og igen.

Tema: Sådan får du et større udbytte af dine medarbejdere

Alle har travlt og gør deres bedste. Er det overhovedet muligt at skabe flere og bedre resultater?
Ja det er det. Spørgsmålet er, hvad skal jeg helt konkret gøre og hvor skal jeg begynde?

Hvordan får jeg mine medarbejdere til at yde mere?

På temadagen arbejder du og dine medarbejdere med syv konkrete værktøjer, som kan ændre vaner og arbejdsgange.  

Tema: Sunde og usunde konflikter

Konflikter er vigtige, hvis du ønsker at udvikle din virksomhed. Usunde konflikter dræner motivationen og fremmer en destruktiv adfærd.

Sunde konflikter giver plads til uenighed. Alle har lov til at se tingene fra forskellige vinkler og fremkomme med deres personlige opfattelse og mening. Det giver grobund for videndeling og nytænkning.  Det øger jeres opmærksomhed og nysgerrighed.

På temadagen lærer du, hvordan du styrer og bruger en konflikt som et udviklingsredskab, både personligt og organisatorisk. Og ikke mindst hvordan din adfærd kan forebygge usunde konflikter.

Tema: Ros - glæde eller katastrofe

Når du bruges ros og anerkendelse på den gode måde, styrker du andres selvværd og deres lyst til at gøre en ekstra indsats. Udviklingsros gør os stærke. Bevist eller ubevidst kan vores ros være beregnende, falsk eller smiger. Det aktiverer negative følelser og skaber had og fordømmelse. Ros opfattes nemlig forskelligt. Spørgsmålet er så: hvordan giver du ros, så det øger livsglæden og vender misundelse til ny motivation? 

Temadagen indeholder forskellige øvelser, så du kan give en ros og feedback, der passer til den enkelte medarbejder. 

Temadage styrker hele teamet

En temadag sætter fokus på et konkret og aktuelt emne. Temadagens indhold understøtter den proces, problemstilling eller de udfordringer, som I har i jeres virksomhed. På temadagen arbejder I dybden med årsag og nye løsninger. I får konkret faglig viden, som kan inspirere og bringe jer nærmere de mål, som I skal nå.

I er aktive medspillere. Jeres viden, traditioner og erfaringer inddrages og drøftes, således at I får ny indsigt i jeres egne holdninger, handlinger og arbejdsprocesser. I løser små opgaver og i fællesskab finder vi nye brugbare løsninger.

Temadagen styrker den enkeltes motivation, således at alle involverer sig i den udvikling I har brug for, bidrager med idéer, tager ansvar og føler, at de gør gavn.

Som udgangspunkt varer en effektiv temadag er på 3 – 8 timer, afhængigt af temaet. Det tilpasses jeres ønsker, mål og behov.

Vigtigt at vide

Som udgangspunkt varer en effektiv temadag fra 3 -7 timer. et foredrag 45 – 90 min inkl. spørgsmål. Temadagen skræddersyes og tilpasses jeres ønsker og mål.

 

 • Inden temadagen taler vi sammen i telefonen om dine forventninger til temadagen, jeres behov og det konkrete udbytte, du ønsker at opnå.
 • Du får en kort beskrivelse af nøglepunkterne, som du kan anvende i invitationen til temadagen.
 • Temadagen afsluttes med en kort evaluering af indhold og stemning.
 • Du har mulighed for at få tilsendt en PDF fil med de vigtigste pointer fra temadagen, som du kan udsende til deltagerne.
 • Du har mulighed for at booke flere temadage, der bygger videre på det afholdte tema.

Forslag til andre temaedage

 • Fusion – de fire faser og handlingsplaner
 • Implementering af strategier – faldgruber og succeser
 • Fra drift til ledelse
 • Ledelse i forbindelse med opsigelser af medarbejdere
 • Ledelse og forebyggelse af stress
 • On-bording – modtagelse af ny medarbejder
 • Service – hvorfor det?

Klar til at booke en temadag?

Eller vil et foredrag passe bedre til jeres virksomhed?