Stress

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stress på arbejdspladsen

En væsentlig årsag til sygemeldinger og fravær på de danske arbejdspladser er stress. LMI tilbyder stress hjælp i form af skræddersyede løsninger til at undgå og forebygge stress på arbejdspladsen. Fra start til slut hjælper vi med at analysere din virksomhed, kigge på jeres arbejdsvaner og procedurer – også dem, I ikke selv er bevidste om – og sammen med jer lægge en udviklingsplan. Vi kommer med konkrete værktøjer, og tager udgangspunkt i jeres virkelighed.

Vi tilbyder jer træning til at tage pulsen på trivslen for den enkelte medarbejder, for teams, for ledelsen og for hele organisationen, stor som lille.

Og vi hjælper jer, både når det er gået galt, og med at komme videre. Vi har uddannede stressterapeuter med stor erfaring, som kan tage hånd om den enkelte medarbejder eller om et helt team.

 

Stressforebyggelse

LMI har taget kampen op imod stress. Alle vores aktiviteter arbejder på, at forbygge stress og styrke evnen til at løse de daglige arbejdsopgaver.  Vi lærer virksomhederne hvordan de aktivt kan arbejde med at undgå og forbygge stress blandt ledere og medarbejdere.

 

  • Vore mål er at knække stresskurven og skabe et arbejdsmiljø uden stress.
  • Vi arbejder helhedsorienteret og på 4 niveauer
  • Individ -Team – Ledelse – Organisation.
  • Vi er en aktiv medspiller fra start til slut ude i din virksomhed

 

Vi analyserer arbejdsvaner, procedurer, kompetencer og ledelsesstil. Derefter fastlægges en skræddersyet udviklingsplan med ny viden, konkrete værktøjer, træning, opfølgning og feedback.

 

Stress hjælp

Har du brug for hjælp, til en stressramt medarbejder, har vi erfarne og uddannede stressterapeuter, der hjælper medarbejderen videre i livet. Kontakt os på 4040 3022.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]