referencer

foredrag

provarde

Inspirerende og brugbart!

ProVarde havde inviteret Evabeth Mønster fra LMI Danmark til at holde indlæg for private erhvervsledere fra Varde Kommune under titlen ”Når din strategi rammer virkeligheden”.

Med stor dynamik og masser af eksempler fra virkelighedens verden, gav Evabeth et fantastisk overblik over vejen til succes med implementering af forandringsprocesser og strategiplaner – så de flyttes fra direktørens bogreol ud i hele organisationen og virker i praksis. Og – hun gav gode eksempler på oplagte faldgruber.

Lars Buch, Erhvervschef ProVarde

vip vejle

Vi fik mere med hjem end vi havde forventet

I foredraget Når strategien rammer virkeligheden leverede Evabeth skarpe pointer på række med stor entusiasme og humor – krydret med sine imponerende og spændende erfaringer gennem mange år. Jeg tog især prioriteringen af ”hvorfor, hvad og hvordan” med hjem. Den kan jeg bruge, når jeg skal have medarbejdere med i nye forandringer.

Klinikejer Charlotte Midtgaard, Vasegaardens Klinikker

VIP Vejle – et erhvervsnetværk med kvindelige ledere fra 72 forskellige virksomheder.

Inspired Beyond Babies

Sjældent har der været så mange one-liners og ‘take-aways

Tusind tak for et intet mindre end et fantastisk foredrag! Hold nu op, hvor blev man opslugt af Evabeth Mønsters kloge ord om lederskab og autoritet. Virkelig lærerigt, inspirerende og hands-on praktisk, som efterlod en med en bevidsthed om, hvad man skulle gå hjem og gøre som leder ift kommunikation og adfærd.

Essensen var følgeskab, fællesskab, rammer og bevidsthed om egne værdier for at kunne udøve en stærk og sund autoritet andre følger og udlever sit potentiale for.

Anne Sophie Sehested Münster, Founder & CEO Inspired Beyond Babies

intego A/S

energifyldt lederdag

Tak for et super lærerigt og inspirerende indlæg: Knæk ledelseskoden.
Jeg har fra deltagerne fået rigtig mange positive tilkendegivelser omkring kvaliteten og værdien af dit indlæg. Følgende udsagn er de gennemgående:

  • Energifyldt
  • Rammer vores udfordringer
  • Udfordret på vanetænkning
  • Mange brugbare informationer på kort tid

Lars Schjødt, Direktør – COO, Ledelse, Intego A/S

Intern lederdag med 70 tekniske ledere.

di direktørnetværket fyn – trekantområdet – sydjylland

Skarpt og præcist budskab

Kære Evabeth,

Først – tusind tak for din indsats i foredraget Knæk ledelseskoden. Jeg synes, det var en rigtig fin seance, der også fik rusket lidt op deltagerne. Godt gået.
Tak for dit engagement!

Allan Ehrenreich Mortensen, Chefkonsulent, DI

danfoss power solutions

Forfriskende foredrag om strategi

Tusind tak for et spændende og inspirerende indlæg ved vores Leder netværksmøde i det Sønderjyske. Altid interessant med strategi. Gode historier fra det virkelige liv.

Hvor er det fint alt, det du har gjort og udrettet. Så dejligt at se en kvinde, som står op for, hvad hun har præsteret – og ikke lægger skjul på resultaterne/dygtigheden. Så forfriskende. At være aktivt involveret undervejs i foredraget var et klart plus.

Marianne Randrup, Danfoss Power Solutions