Vælg en side

referencer

foredrag

provarde

Inspirerende og brugbart!

ProVarde havde inviteret Evabeth Mønster fra LMI Danmark til at holde indlæg for private erhvervsledere fra Varde Kommune under titlen ”Når din strategi rammer virkeligheden”.

Med stor dynamik og masser af eksempler fra virkelighedens verden, gav Evabeth et fantastisk overblik over vejen til succes med implementering af forandringsprocesser og strategiplaner – så de flyttes fra direktørens bogreol ud i hele organisationen og virker i praksis. Og – hun gav gode eksempler på oplagte faldgruber.

Lars Buch, Erhvervschef ProVarde

vip vejle

Vi fik mere med hjem end vi havde forventet

I foredraget Når strategien rammer virkeligheden leverede Evabeth skarpe pointer på række med stor entusiasme og humor – krydret med sine imponerende og spændende erfaringer gennem mange år. Jeg tog især prioriteringen af ”hvorfor, hvad og hvordan” med hjem. Den kan jeg bruge, når jeg skal have medarbejdere med i nye forandringer.

Klinikejer Charlotte Midtgaard, Vasegaardens Klinikker

VIP Vejle – et erhvervsnetværk med kvindelige ledere fra 72 forskellige virksomheder.

Inspired Beyond Babies

Sjældent har der været så mange one-liners og ‘take-aways

Tusind tak for et intet mindre end et fantastisk foredrag! Hold nu op, hvor blev man opslugt af Evabeth Mønsters kloge ord om lederskab og autoritet. Virkelig lærerigt, inspirerende og hands-on praktisk, som efterlod en med en bevidsthed om, hvad man skulle gå hjem og gøre som leder ift kommunikation og adfærd.

Essensen var følgeskab, fællesskab, rammer og bevidsthed om egne værdier for at kunne udøve en stærk og sund autoritet andre følger og udlever sit potentiale for.

Anne Sophie Sehested Münster, Founder & CEO Inspired Beyond Babies

intego A/S

energifyldt lederdag

Tak for et super lærerigt og inspirerende indlæg: Knæk ledelseskoden.
Jeg har fra deltagerne fået rigtig mange positive tilkendegivelser omkring kvaliteten og værdien af dit indlæg. Følgende udsagn er de gennemgående:

  • Energifyldt
  • Rammer vores udfordringer
  • Udfordret på vanetænkning
  • Mange brugbare informationer på kort tid

Lars Schjødt, Direktør – COO, Ledelse, Intego A/S

Intern lederdag med 70 tekniske ledere.

di direktørnetværket fyn – trekantområdet – sydjylland

Skarpt og præcist budskab

Kære Evabeth,

Først – tusind tak for din indsats i foredraget Knæk ledelseskoden. Jeg synes, det var en rigtig fin seance, der også fik rusket lidt op deltagerne. Godt gået.
Tak for dit engagement!

Allan Ehrenreich Mortensen, Chefkonsulent, DI

danfoss power solutions

Forfriskende foredrag om strategi

Tusind tak for et spændende og inspirerende indlæg ved vores Leder netværksmøde i det Sønderjyske. Altid interessant med strategi. Gode historier fra det virkelige liv.

Hvor er det fint alt, det du har gjort og udrettet. Så dejligt at se en kvinde, som står op for, hvad hun har præsteret – og ikke lægger skjul på resultaterne/dygtigheden. Så forfriskende. At være aktivt involveret undervejs i foredraget var et klart plus.

Marianne Randrup, Danfoss Power Solutions

Carlottas Village

Mange faglige pointer

Evabeth var rigtig god til at formidle managementstof via menneskelige, praktiske metaforer bl.a. en krokodille og et stegetermometer. Hun brugte et konkret og jordbundet sprog, som understreger hendes troværdighed og faglige tyngde.

Charlotte Dokkedal Leth, Carlottas Village

One Revision

Input og et kærligt spark bagi

I forbindelse med vores åbent hus fik vi Evabeth til at holde et foredrag omkring, hvordan vi som ledere, og derigennem vores medarbejdere, kunne optimere vores hverdag og bundlinjen. Vi fik 7 konkrete værktøjer. Det var ikke blot en sludder for en sladder, men håndgribelige og nyttige værktøjer til dagligdagen.

Evabeth er meget energisk og man kan mærke, at hun har mange gode erfaringer med sig. Hun brænder virkelig for at gøre livet nemmere for alle dem, hun taler til.

Thomas Søgaard, Partner One Revision.

IT-konsulentafdeling DGI

Jeg gik hjem med en motivation for mere viden

Foredraget en stærk og sund autoritet gav et rigtig godt indblik i hvordan man kan og bør se på autoritet og ledelse – både privat og i erhvervsanliggende. Med flere eksempler fra den virkelige verden og teori gav Evabeth indblik i hvad det betyder at have en stærk og sund autoritet, som har vagt min interesse for mere ledelse og udvikling som person. Jeg gik hjem med en motivation for mere viden.

Tarik Salihovic, Teamleder for IT-konsulentafdeling DGI

Novozymes

Tydelig ledelse og fokus på kerneopgaven

Et kanon godt oplæg med mange lærerige ord og fortællinger. Modellen har jeg taget med mig og vigtigheden af at være i balance med mig selv, så mine værdier er tydelige i den måde, jeg udlever ledelse på. Så er det meget lettere at stå på mål for ens beslutninger. Evabeths visdom er stor, og jeg har fået blod på tanden til at lære mere. 

Elisabeth Villumsen, Process Engineer, Novozymes

Ring til Evabeth Mønster og hør mere om et foredrag der passer til din virksomhed eller netværk.