referencer

lederudvikling

Billund Kommune

Den nye teamledergruppe ved Billund kommune, har brugt programmet Effektiv Ledelse som det gennemgående arbejdsredskab i fusionsprocessen mellem borgerservice og bibliotek til opbygning af nye teams og flytning til det nye kulturhus Magion i Grindsted.

Fri Plejeboliger

Klædt godt på som leder – Som ny afdelingsleder i en nyoprettet stilling havde jeg brug for viden og værktøjer til at opnå sikkerhed i min lederrolle. Det har jeg fået, nu jeg føler mig som leder og agerer som leder overfor mine tidligere kollegaer. Jeg har fået deres respekt. Det var godt, at udviklingsforløbet foregik på min arbejdsplads og at alle opgaver tog udgangspunkt i mine behov og mine udfordringer. Min personlige sparringspartner har udfordret mig på en god måde og ledt mig på vej. Godt at lytte, læse og arbejde med opgaverne. Modulet Effektiv kommunikation som ledelsesstrategi har øget motivationen, skabt ro, forebygget misforståelser og forbedret det psykiske arbejdsmiljø.

Lone Skov

Afdelingsleder Havglimt Fri Plejeboliger, Hirtshals.

Dong Energy

Målplanlægningsformularen sikrer, at jeg holder fokus, er på forkant med tingene og klar til de nye udfordringer. Det giver ro og overblik. Og så er det godt at få sparring på de ting, jeg arbejder med.

Henrik Bay, Manager, DONG Energy

Fødevare styrelsen

Et stort tillykke med rejsen fra ny ung afdelingsleder til en toppost. Tak for mange gode stunder som din personlige sparringspartner på denne rejse. ”Det har virkelig udviklet mig meget, at være i gennem LMIs lederudviklingsforløb Effektiv Ledelse™. Det skærer ledelse til. Det er jo bare personaleledelse, synlig ledelse, uanset hvem man er leder for. Jeg bruger rigtig meget af kursusindholdet, især modulet om autoritet, kommunikation, forebyggelse og løsning af problemer.

Signe Hvidt-Nielsen

Veterinærchef, Veterinær Syd Fødevarestyrelsen.

AMR Learnmark

Hej Evabeth
Så blev det mandag morgen og stemningen på arbejdspladsen er helt i top. Du skal vide, at alle de tilbagemeldinger jeg har fået på både jeres metode, indhold og struktur er yderst positive. For mit eget vedkommende kan jeg med sikkerhed sige, at jeres oplæg har givet stof til eftertanke og samtidig troen på, at vi kan nå rigtig langt. Jeres oplæg tog fat i vores centrale problematikker på en nænsom og konstruktiv måde – så tusind tak for det.

Morten Arndal – AMR Learnmark