Psykisk Arbejdsmiljø

[vc_row row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1423930528356{margin-right: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Dårligt psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø er – at lykkes med sine opgaver, sine kollegaer og følelsen af at være et værdifuldt menneske.

 

Der er meget fokus på det psykiske arbejdsmiljø, fordi forandringer, tidspres, effektivisering og nye krav fra kunder og borgere nemt kan påvirke vores trivsel og arbejdsglæde. Et godt psykisk arbejdsmiljø styrker samarbejdet på arbejdspladsen, øger vores motivation, robusthed og engagement og vi er bedre til at klare udfordringer og forandringer.

 

Et godt psykisk arbejdsmiljø har i 25 år været en naturlig og integreret del af alle vores aktiviteter og ofte resultatet, når en vane er blevet ændret. Trivsel og mentalt overskud bidrager positivt til bundlinjen.

 

I Danmark skyldes omkring 20% af alle førtidspensionister og sygemeldinger, at det psykiske arbejdsmiljø ikke er godt.

Hvad er et godt psykisk arbejdsmiljø? Arbejdsglæde, udvikling, samarbejde og følelsen af “at gøre gavn”. Det psykiske arbejdsmiljø har kolossal betydning for hele arbejdspladsens samlede trivsel og resultater.

Et dårligt psykisk arbejdsmiljø kan dræne en virksomhed, offentlig som privat, for medarbejdere og engagement og medvirke til et stort sygefravær og personaleafgang.

 

Psykisk arbejdsmiljø kursus

Det er derfor af afgørende betydning at styrke det psykiske arbejdsmiljø. LMI Danmark A/S er godkendt af Arbejdstilsynet som autoriseret arbejdsmiljørådgiver på det psykosociale område. Vi tilbyder derfor et skræddersyet kursus til din virksomhed med fokus på at fremme det psykiske arbejdsmiljø.

Et kursus om psykisk arbejdsmiljø giver jer værktøjer til at analysere jeres arbejdsplads og fremme arbejdsglæden, motivationen og trivslen, så I sammen står stærkt rustet til at møde morgendagens udfordringer.

 

Lad os sammen øge arbejdsglæden, trivslen og overskuddet.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16752″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”200×200″ css=”.vc_custom_1422481653841{margin-left: 20px !important;}”][vc_separator type=”transparent” position=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1426429002815{padding-right: 0px !important;}”]

LMI Danmark A/S er godkendt af

Arbejdstilsynet som autoriseret

arbejdsmiljørådgiver på det

psykosociale område.

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][/vc_row]