Om LMI

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

OM LMI

Vi tror på, at alle mennesker har potentiale til, at få succes på jobbet og i livet. Vores mission er, at hjælpe mennesker til at opnå det, de drømmer om.

 

Vi sætter en udvikling i gang med uddannelse på jobbet og har fokus på din virkelighed. Du og din virksomhed er i centrum og LMI er din personlige sparringspartner fra start til slut.

 

I 25 år har vi udbudt internationale lederuddannelser til alle niveauer i offentlige og private virksomheder. Mere end 6800 ledere og nøglepersoner har deltaget i vores lederuddannelse.

 

LMI Danmark A/S er en del af LMI Leadership Management® International, som fejrer 50 års jubilæum i år. LMI arbejder i mere end 70 lande og vores uddannelsesprogrammer findes på 25 sprog.

 

Kvalitetsstempler

Entrepreneur Magazine har kåret LMI som nr. 1. i kategorien Training programs.

 

LMI Danmark er godkendt til at udbyde moduler i Diplom lederuddannelsen DOL. Det betyder, at Undervisningsministeriet løbende godkender vores faglige niveau og kvalitetssikringssystem.

 

Arbejdstilsynet har givet LMI autorisation, som arbejdsmiljørådgiver, på det psykosociale område.
Evabeth Mønster og LMI Danmark har modtaget flere priser for vækstskabende resultater.

 

LMI har været nomineret til konsulentprisen – Master case 2 gange.

 

Som medlem af Managementrådgiverne er vi forpligtede til, at efterleve kodekset for rådgivere og bidrage aktivt til, at fremme branchens omdømme, faglighed og etiske standard.

 

Veldokumenterede programmer, en effektiv udviklingsproces og kompetente erfarne sparringspartnere er den kombination, der giver vore kunder hurtige og varige resultater. Det er her, vi er stærke og det er hovedårsagen til vores succes i Danmark og Worldwide.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]