LMI danmark

mød vores team

Alle har potentiale til succes

Vi er en gruppe selvstændige rådgivere og sparringspartnere, som tror på, at alle mennesker har potentialet til at opnå succes.

Som strategiske samarbejdspartner, møder vi dig og virksomheden lige der, hvor I har brug for at udvikle nye handlinger og holdninger.

I rollen som LMI sparringspartner er vi din boksebold og din spillende træner. Vi klæder dig på til at tage de rigtige kampe. Vi hjælper dig til at stå sikkert og solidt i dine ledelsessko, også når forandringens vinde blæser op til storm og kuling.

Vi har en bred erhvervsmæssig baggrund indenfor ledelse, virksomhedsdrift og organisationsudvikling. Vi står klar til at dele ud af vores faglige viden og erfaring.

Evabeth Mønster

Evabeth Mønster

Ejer af LMI Danmark A/S

Master Licensee

Jeg har arbejdet med mennesker, ledelse, uddannelse og udvikling i 30 år. Min livsopgave er at hjælpe andre til at nå deres mål – også når det er vanskeligt. Været personlig sparringspartner for 385 ledere. Løst udviklingsopgaver for over 450 virksomheder. Modtaget flere udviklingspriser for vækstskabende resultater.

Heike B. Jørgensen

Heike B. Jørgensen

Lederudvikling og psykisk arbejdsmiljø

 

Jeg har 20 års erfaring som underviser, leder og supervisor. Jeg brænder for at skabe vækst og god kommunikation. Læring og udvikling er mine kodeord. Med min brede faglige og personlige baggrund, tager jeg hver gang udgangspunkt i det hele menneske. Hermed er jeg med til at forebygge arbejdsrelaterede problemer og opnå nye mål.

Certificeret Coach og underviser
Mindfulness instruktør

Dorte B. Bonnichsen

Dorte B. Bonnichsen

Psykisk arbejdsmiljø

Rådgiver

Mit fokus er læring på arbejdspladsen. Erfaring med kvalitative metoder til empiriindsamling fra mit speciale: ‘Teamsamarbejde i folkeskolen’. Viden om pædagogisk psykologisk
intervention i.f.t. konflikthåndtering, læringsmiljø og relationsarbejde fra seminariet og universitetet.

Pædagog
Cand.pæd.pæd.psyk.

Karsten Andersen

Karsten Andersen

LMI sparringspartner

Lederudvikling

Jeg prioriterer den personlige sparring meget højt, da vi alle er forskellige. Det gælder om, at hver eneste deltager opnår succes og udvikler sit lederskab og frigør mest muligt af sit potentiale.
Med 10 års erfaring i direkte ledelse og koordinering i store private virksomheder, har jeg drevet egen virksomhed siden 1992.

Ulla Sørensen

Ulla Sørensen

LMI Businesspartner

Lederudvikling

Jeg har 18 års erfaring som operationel leder. Min passion for at udfordre status quo og vise retning, har resulteret i vedvarende nye højder af performance, arbejdsglæde, engagement og øget bundlinie. Jeg brænder for at hjælpe ledere til at øge deres styrker og selvværd for sig selv, for virksomheden og for deres medarbejdere.

Salesmasters Europe, Masterclass i Psykologi

Erik Olesen

Erik Olesen

LMI Businesspartner

Driftoptimering

Jeg har 14 års erfaring med effektivisering og udvikling af processer. Jeg har arbejdet med mennesker på alle niveauer i organisationen, med opgaver i både i ind- og udland. Jeg har stor erfaring med de kulturelle forskelle, der kan være i en organisation. Jeg brænder for, at flytte mennesker og gøre en forskel for de virksomheder jeg hjælper.

Certificeret Six Sigma Black Belt
Certificeret Lean Navigatør