Vælg en side

LMI danmark

mød vores team

Alle har potentiale til succes

Vi er en gruppe selvstændige rådgivere og sparringspartnere, som tror på, at alle mennesker har potentialet til at opnå succes.

Som strategiske samarbejdspartner, møder vi dig og virksomheden lige der, hvor I har brug for at udvikle nye handlinger og holdninger.

I rollen som LMI sparringspartner er vi din boksebold og din spillende træner. Vi klæder dig på til at tage de rigtige kampe. Vi hjælper dig til at stå sikkert og solidt i dine ledelsessko, også når forandringens vinde blæser op til storm og kuling.

Vi har en bred erhvervsmæssig baggrund indenfor ledelse, virksomhedsdrift og organisationsudvikling. Vi står klar til at dele ud af vores faglige viden og erfaring.

Evabeth Mønster

Evabeth Mønster

Direktør LMI Danmark A/S

Min passion er at hjælpe dig til at få succes, også når det er vanskeligt. Jeg er nysgerrig og en katalysator, der forenkler virkeligheden og åbner døren til fremtiden. Har fokus på handling og resultater. Viljestyrke og handlekraft er dit udbytte.

Mail: em@lmi.dk

Mob: +45 4040 3022

Heike B. Jørgensen

Heike B. Jørgensen

LMI sparringspartner

Jeg brænder for at se udvikling ske. At facilitere omsætning af viden i praksis, er det bedste jeg ved. Når et forløb skaber klarhed og overblik, er jeg tilfreds med mit arbejde. Min mission er større tilfredshed med arbejdslivet for de mennesker jeg møder.

Mail: hj@lmi.dk

Mob: +45 3153 3554

Karsten Andersen

Karsten Andersen

LMI sparringspartner

Jeg lægger vægt på, at du får nye idéer, der er tilpasset dit arbejde og din rolle. Du får udviklet dine færdigheder ved at prøve tingene af. Det er med dit lederskab, du skaber resultaterne gennem andre.

Mail: ka@lmi.dk

Mob: +45 4040 1766

Ulla Sørensen

Ulla Sørensen

LMI sparringspartner

Jeg hjælper ledere og teams med at skabe endnu bedre resultater indenfor samarbejde, performance og evnen til at løse konflikter på en god og konstruktiv måde.  Min bagage er ledelsesansvar for produktion, processer og kvalitet på tværs af Norden.

Mail: us@lmi.dk

Mob: +45 6090 4975

Erik Olesen

Erik Olesen

LMI sparringspartner

Mit mål er, at du når dine mål. Jeg giver dig værktøjer, så du får en mere overskuelig og effektiv hverdag og større balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du står stærkere som person og kommunikerer tydelig. Jeg løfter dig op til næste niveau.

Mail: eo@lmi.dk

Mob: +45 2569 4492

Dorte B. Bonnichsen

Dorte B. Bonnichsen

Konsulent

Som rådgiver i psykisk arbejdsmiljø arbejder jeg med at forbygge psykiske belastninger i jeres arbejdsmiljø. Jeg øger jeres trivsel og arbejdsglæde, så I har overskud og energi til at gennemføre nye ting, der øger jeres faglige stolthed og resultater.

Mail: lmi@lmi.dk

Mob: + 45 4040 3022

Vi udfordrer dig på holdninger, tanker og vaner.