Vælg en side

Ledercoaching

Den individuelle ledercoaching handler om mig, min situation og min lederstil.

Ledercoaching & hvordan bliver man en god leder?

Hvorledes får man det bedste ud af sine erfaringer og sin viden, og hvilke strategier kan man benytte til at motivere sine medarbejdere til at opnå succesfulde og langsigtede resultater på arbejdspladsen?

Mange ledere oplever i deres erhvervsliv, at det kan være vanskeligt at finde den lederstil, der er mest fordelagtig for den arbejdsmæssige situation. Det kan være svært at definere den lederstil, der vil være bedst for den enkeltes situation. En god lederstil afhænger nemlig af mange variable. Det kan blandt andet være organisationens opbygning og sammensætningen af medarbejdernes personlighed samt uddannelsesmæssige baggrund, der afgør, hvorledes en afdeling ledes bedst muligt. Oplever man sådanne udfordringer i sin hverdag, kan det være oplagt at modtage ledercoaching.

LMI’s coaching af ledere er en katalysator, der aktiverer og udnytter ledernes potentiale, fjerner selvvalgte begrænsninger og frigiver energi til at gøre mere af det, man brænder for. Vi tilbyder individuel ledercoaching til at opnå bedre resultater på alle områder af jobbet som leder.

Den individuelle ledercoaching fra LMI handler om mig, min situation og min lederstil.
Jeg får sat ord på mine tanker og mulighed for at sige det, der optager mig. Dialogen med min ledercoach giver nye vinkler, og mange ting falder på plads. Der sker en udvikling under samtalen og jeg kommer til en ny erkendelse omkring min ledelse. Ledercoaching er en vigtig del af min uddannelse til at blive en dygtig leder.

Jan Bay-Smidt

Sektionsleder i Miljø- og Fødevareministeriet