Velkommen til

LMI Danmark

LMI er en global organisation

LMI Danmark A/S er en del af Leadership Management® International der har hovedsæde i Texas, USA. LMI mere end 50 års erfaring med at gennemføre internationale uddannelsesforløb. Vores mission er at udvikle og styrke ledere og medarbejdere til at opnå succes både som menneske, på jobbet og i privatlivet. LMI gennemfører forskellige udviklingsforløb på 27 sprog i 80 lande. I Danmark primært på dansk og engelsk.

Et udviklingsforløb der passer til dig

Hvert udviklingsforløb er individuelt, fleksibelt og tilpasses den enkeltes situation og udviklingsbehov. LMI arbejder udelukkende med gennemtestede og strukturerede udviklingsforløb. Det sikrer en kontinuerlig og professionel udviklingsproces med en langvarig effekt.

Lederudvikling er en af vores kernekompetencer. Vi er specialister i ledertræning og forankring af nye holdninger og vaner. Vi støtter udviklingen af dit potentiale og din evne til at lede dig selv og andre. Vi er stærke på implementering af strategier, organisatoriske mål og handlingsplaner.

Vedvarende forandring og udvikling sker ikke sted over et par dage, fordi gamle vaner og adfærdsmønstre hurtigt dominerer igen. Med LMI skabes vedvarende udvikling og resultater. Du indgår i et længere gennemprøvet udviklingsforløb centreret om din hverdag og træner nye holdninger og vaner. Samtidig får du professionel sparring gennem hele forløbet.

International anerkendelse

Leadership Management® International (LMI) blev i januar 2020 kåret af som verdens bedste indenfor træningsprogram.  Vi er stolte over anerkendelse og beviset på, at vores udviklingskoncept stå stærkt i hele verden.

Ledelse og psykisk arbejdsmiljø

Vi mener, at ledelse og psykisk arbejdsmiljø er to uadskillelige faktorer, fordi ledelsen er ansvarlig for at sikre et godt arbejdsmiljø. Trivsel og mentalt overskud bidrager positivt til bundlinjen, derfor har vi i LMI i over 25 år arbejdet med at styrke arbejdsglæden, den faglige stolthed og følelsen af “at gøre gavn” både hos ledere og medarbejdere.

LMI Danmark A/S har siden 2014 været godkendt af Arbejdstilsynet som autoriseret arbejdsmiljørådgiver på det psykosociale område.