Vælg en side

Foredrag om ledelse

Et foredrag er et frirum, hvor du som leder får en enestående mulighed for at reflekterer over hverdagens rutiner. Lad os designe et foredrag der passer lige til din virksomhed og hverdag.

Tillid og relationer – fremtidens ledelsesdiciplin

Ledelse i dag handler om tillid og evnen til at lede relationer og ikke om at styre medarbejdernes aktiviteter. Det er i dialogen, du viser din ledelseskompetence. Gode relationer og tillid giver overskud og arbejdsglæde.

Læs mere

Byggestenene til tillidsrummet er involvering, ansvar, opbakning og psykologisk tryghed. Her er der plads til, at vi kan være dem, vi er. Her bliver vi taget alvorligt uanset vore ”fejl og mangler”. Her kan vi sige vores ærlige mening, uden at blive straffet.

Følelsen af at høre til og arbejde sammen med andre, der opmuntrer og inspirerer, er forudsætningen for, at udviklingsprojekter lykkes.

Du får Evabeths innovativ guide til, hvordan du trinvist opbygger en forankret tillid og bliver en efterspurgt rollemodel.

Skab energi og basis for, at dine medarbejdere oplever følelsen af ”at høre til og bidrage til en større helhed”.  Det stiller et ultimativ krav til, at du er et ordentligt menneske, hvor personligt lederskab er dit fundament.

Tillid afgør din succes i fremtiden.

Skjul tekst

Mod til at være inkompetent – din styrke i fremtiden

Fremtiden udfordrer vores kompetencer og forpligter os til at lære nyt ellers bliver vi overhalet. Frygten for at fremstå inkompetent bremser vores udvikling.

Du får indblik i, hvordan forsvarsmekanismer, forrådelse og negative følelser hjælper professionelle ledere med at udvise en adfærd, der dækker over deres inkompetence.

Læs mere

En adfærd der tilgodeser dem selv, men som skader andre.

Evabeth giver sit bud på, hvorfor ledere dækker over manglende kompetence med uhensigtsmæssig adfærd, der bremser virksomhedens udvikling.

Du går hjem med inspiration og enkle redskaber til, hvordan du via mod og inkompetence fremstår som en dygtig, afholdt og troværdig leder.

Du får indsigt i det unikke potentiale, som mod indeholder, hvordan du bruger mod til at opnå flere resultater både privat og på jobbet.

Skjul tekst

En stærk og sund autoritet giver ro og effektive medarbejdere

Medarbejdere efterspørger ledere, der fjerner støj og utryghed. Ledere, de kan stole på og spille bold opad.

En stærk og sund autoritet viser, hvem du er, og hvor du vil hen.  Synergien mellem din personlighed, din rolle og evne til at få andre til at følge dig skaber trivsel og energi i dit team. 

Læs mere

Ledere med en stærk og sund autoritet har overblik, en klar retning og evne til at få folk med sig. De giver medarbejderne ro til at lykkes og udvikle det, de er bedst til.

Medarbejderne anerkender først din autoritet, når den er en naturlig del af dig og din ledelse.  Så arbejder de med dig og ikke mod dig.

Du får Evabets fem- trins model til at opbygge en stærk og sund autoritet, så du bliver én, som andre vil følge.

Opbyg et stærkt fællesskab, så du bevarer og styrker din troværdighed, også når du møder modstand.

Styrk din autoritet som leder.

Skjul tekst

Brug følelserne og stå stærkt

”Jeg blev tidligere så vred, at jeg reagerede helt destruktivt”, sagde en leder, som nu har lært at bruge vreden som en attraktiv samarbejdspartner.

Du kan ikke styre dine følelser. De har et budskab, du skal lytte til. MEN du har ansvaret for, hvordan du reagerer på dine følelser. Det kan du styre.

Læs mere

Alle følelser, både de lyse og glade, de mørke og triste hører med til det ”at være et menneske”.

Følelser smitter. Når du bruger dine følelser som værdifulde med- og modspillere, styrker du dit eget velbefindende, dit humør, din indsigt og evne til at lede andres følelser.

Lær, hvordan du forbliver autentisk, nærværende og troværdig, når du føler, at du bliver presset eller inddrages i en eskalerende konflikt.

Få Evabeths værktøjer og svar på: Hvordan bevarer jeg mit professionelle ståsted, når jeg bliver udfordret følelsesmæssigt?

Skjul tekst

Når strategien rammer virkeligheden – lær forskellen på succes og fiasko

Du får hemmeligheden bag fem virksomheder, der fik succes med at gennemføre deres strategi og fem der ikke fik det.

Udviklingsprojekter og strategier der mislykkes eller falder til jorden, påvirker medarbejdernes handlekraft og deres oplevelse af virksomhedens evne til at opnå succes.

Læs mere

Hør om en virksomhed, der skulle ekspandere i udlandet, en, der havde fået en ny international ejer, en, som gik efter at vinde et mesterskab, en bestyrelse, der stoppede al udvikling, to par, som ville fusionere, og et par med generationsskifte.

Succes kræver, at du som leder har ambitioner, bygger bro og deltager aktivt i hele udviklingsprocessen.

Evabeth vejleder dig i, hvordan du undgår faldgruber og opbygger en kultur, der samler kræfterne, så I alle går i samme retning og skaber udvikling, vækst og øger jeres konkurrenceevne.

Brug andres erfaringer og få mere succes. Spejl din egen strategi i andres succes og fiasko.

Skjul tekst

Sådan får du et større udbytte af dine medarbejdere

Alle har travlt og gør deres bedste. Er det overhovedet muligt at skabe flere og bedre resultater? Ja det er det.  Spørgsmålet er, hvad skal jeg helt konkret gøre og hvor skal jeg begynde? Hvordan får jeg mine medarbejdere til at yde mere? Hvordan ændrer jeg gamle vaner og arbejdsgange, så jeg sammen med mine medarbejdere når flere resultater?

Læs mere

Evabeth sætter fokus på, hvordan du skridt for skridt kommer i gang med en udviklingsproces, der øger både din og dine medarbejderes produktivitet.  Som ekstra gevinst vil du opnå stolthed, arbejdsglæde og øget selvrespekt.

Foredraget giver dig en forståelse for det, der forhindringer dig i at opnå en større effekt af jeres arbejdsindsats. Du får en ledelsesmæssig indsigt i, hvordan du nedbryder modstand og frygt for forandring, så I sammen kan finde nye innovative løsninger.

Du får enkle råd og går hjem med fem konkrete og direkte brugbare værktøjer, der øger både din egne og dine medarbejderes produktivitet. Hør hvordan du, som en professionel rollemodel, opnår følgeskab og mere succes.

Skjul tekst

Knæk ledelseskoden – god ledelse anno 2020

God ledelse afhænger af de opgaver, du løser og de mennesker, som du leder. Ledelse er kompleks. Ledelse bliver mere og mere kompleks i fremtiden. Dilemmaer og modsætninger præger beslutningsprocessen og oplevelsen af god ledelse.

Læs mere

Du kan ikke forudse fremtiden. Du skal hjælpe dine medarbejdere med at skabe den.  Udvikle det mindset der passer til opgaven og styrke deres evne til at tænke og handle, når der opstår uforudsigelige situationer.

Du skal stå på mål for kritik, uden at du går i forsvar, men bruge kritik som en udviklingsressource. Du bør være bevidst om din retorik, og om du inkluderer eller ekskludere i dialogen med andre.

Hvordan efterkommer du de modsatrettede krav mellem udvikling, stabilitet, relationer og resultater?

Evabeth giver dig et indblik i, hvordan fremtidens krav til ledelse vil påvirke din personlige ledelseskompetence og din evne til at balancere mellem det du kan og det, din organisation har brug for.

Se dig selv som en social arkitekt, der bygger bro mellem nutid og fremtid.

Skjul tekst

Hvorfor foredrag?

Et foredrag er et frirum, hvor du som leder får en enestående mulighed for at reflekterer over hverdagens rutiner. Foredraget har fokus på det, der virker i praksis. Sammen trækker vi paralleller til din hverdag.

Du får 5 – 7 konkrete forslag til, hvordan du opnår flere ledelsesmæssige resultater.

Du bliver involveret og en aktiv medspiller. Du går fra foredraget med en følelse af, at du er blevet udfordret på dine holdninger og vaner.

Alle foredrag indeholder skarpe pointer, skæve vinkler og erfaringer fra praksis. Det er konkret og brugbart.

Foredragene indeholder viden, værktøj og eksempler fra andre virksomheder. Du hører om deres udfordring, viljestyrke, succes og fiasko.

Praktisk info

Som udgangspunkt varer et foredrag 45 – 90 min inkl. spørgsmål. De kan skræddersyes og tilpasses dine ønsker og mål, kombineres med andre temaer eller gennemføres som workshops.

Læs mere

Foredragene indeholder skarpe pointer, innovative vinkler og mange erfaringer fra praksis.

  • Inden foredraget taler vi sammen i telefonen om dine forventninger til foredraget, jeres behov og det udbytte, du ønsker at opnå.
  • Du får en kort beskrivelse af nøglepunkterne, som du kan anvende i invitationen til foredraget.
  • Alle foredrag giver mulighed for spørgsmål.
  • Efter foredraget evaluerer vi kort indhold og stemning.
  • Du har mulighed for at få tilsendt en PDF fil med de vigtigste pointer fra foredraget, som du kan udsende til deltagerne.
  • Du har mulighed for at booke et nyt foredrag, der bygger videre på det afholdte tema.

Ønsker du en kombination af flere forskellige temaer, så skræddersyer vi lige det foredrag, der opfylder dit behov og dine mål.

Prisniveau: fra 8.000 kr. + moms og transport.

Skjul tekst

Foredragsholder og vaneknuser Evabeth Mønster

Alle har evnen til at få succes. Min passion er at hjælpe dig med at nå dine mål, også når det er svært. Jeg er nysgerrig, en katalysator, der forenkler virkeligheden og åbner døren til fremtiden.

Jeg har arbejdet med leder- og organisationsudvikling i 30 år. Været personlig sparringspartner for godt 375 ledere på alle niveauer. Gennemført udviklingsforløb i mere end 400 virksomheder og modtaget udviklingspriser for vækstskabende resultater. Sidder i en række bestyrelser og er medlem af DI’s Women On Board.

Brug for mere inspiration?
Lad os udfordre jer gennem en spændende temadag.